Ръководството на новия седмичен началник Роман в риалитито Фермата“ определено няма да бъде забравено

...
Ръководството на новия седмичен началник Роман в риалитито Фермата“ определено няма да бъде забравено
Коментари Харесай

Роман от „Фермата“ предаде най-добрия си приятел


Ръководството на новия седмичен началник Роман в риалитито „ Фермата “ определено няма да бъде забравено бързо. Не само заради факта, че точно по време на неговото управление цели 5 индивида получиха имунитет от ратайство след неповторима борба с ястие на люти чушки, само че и с измяната, което шефът прояви по отношение на един от най-близките си другари в стопанството.

Тъй като всички мъжете, всред които Роман искаше да изпрати някой за аргатин, получиха имунитет, „ шансът “ да живее за първи път в обора и да се грижи за животните споходи бившата мутра Митко. В началото всички, в това число и той, не допускаха, че тази му роля по някакъв метод ще заплаши цялостното му участие в играта. Причината е, че негов асистент беше сприхавата софиянка Христина, която съвсем никой във „ Фермата “ не харесва и точно тя изглеждаше най-вероятният избор за първи дуелист.

Роман обаче реши, че към този момент е извънредно време да стартират да се отстраняват мощните играчи в стопанството и посочи не Христина, а Митко да излезе в неделя на арената и да се бори за оставането си в шоуто. Изборът му беше посрещнат с потрес от всички, в това число и от двамата ратаи. И до момента в който Христина се радваше, че ще има още време в играта, то футболният управител дефинира протичащото се като изпращане на екзекуция. Причината е, че сега той не е в топ форма за борбите, тъй като има тежка травма на крайници, която сигурно ще повлияе на представянето му на дуела.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР